Om podden

Digital marknadsföring i spenaten

Vi, Jakob Mjöbring och Jakob Rydberg, arbetar till vardags som digitala strateger i Umeå. I den här podden delar vi våra kunskaper och erfarenheter till marknadsförare verksamma i mindre städer.  Vi arbetar själva dagligen med små och medelstora bolag, såväl lokala som globala, och tycker att de allra flesta podcasts skjuter lite över huvudet på många. Vår ambition är att inte sväva iväg utan komma med handfasta och direkt användbara råd och tips.

Förhoppningen är att podcasten ska ge nya perspektiv och lyfta fram förutsättningarna för marknadsförare i mindre städer, och den digitala utvecklingen är en nyckel där. 

Jakob Mjöbring

Jakob Mjöbring

Digital strateg/författare

Jag arbetar på Punkt PR där jag hjälper våra kunder att navigera och nå ut i det digitala medielandskapet, det handlar om allt från att skapa strategier till att skapa innehåll. Vi arbetar alltid utifrån att våra kunder ska förtjäna uppmärksamheten även om vi ibland idag betalar för räckvidd. Vid sidan om arbetet har jag publicerat tre romaner om polisen Katja Lyss som även finns som ljudbok.

Jakob Rydberg

Digital strateg/taktiker

Jag hjälper mina kunder koppla samman innehåll, PPC och sociala medier för att driva trafik och kvalificera kunder. Min utgångspunkt är att insiktsfullt, annorlunda eller spännande innehåll som, med någon form av systematik produceras och analyseras, kan hjälpa många företag. Det här gör jag från företaget Rydberg Ekblom Group.  Vid sidan av det driver jag videoproduktionsbolaget Electric

Scroll to top