Avsnitt 4: Bloggen rockar fortfarande!

  • 51:40
  • 02 december, 2018
  • 24,8 Mb
Avsnitt 4: Bloggen rockar fortfarande!
/

Denna vecka tar podden Digital marknadsföring i spenaten upp den ibland lite bortglömda företagsbloggen. För många är den själva hjärtat i den digitala marknadsföring, men väldigt många har inte insett storheten med bloggen eller helt enkelt haft svårt att hålla den igång. Kanske kan detta avsnitt få dig att komma igång?

– En blogg kan också bli ett naturligt sätt att föra samman marknad och sälj, påpekar Jakob Rydberg. Vi vill ju ofta att dessa avdelningar ska jobba ihop eftersom det finns många fördelar med det, och arbetet med bloggen är ett bra sätt att få igång det samarbetet.

Jakob & Jakob pratar genom allt du ska tänka på när du arbetar med eller vill starta upp en företagsblogg, från hur du skapar innehåll till hur du mäter och följer upp, men även en rad tips och tricks tips för att verkligen orka hålla igång bloggen.

I detta avsnitt av podcasten pratar de även om Linkedins nya funktion Event, som testas i USA just nu. De dyker också snabbt ner i Google Search Console och går genom vad den kan hjälpa dig med.

Lämna ett svar

Scroll to top